Vlucht vertraagd of geannuleerd? Claim compensatie!

Ontvang tot € 600,- per persoon voor uw vertraagde, geannuleerde en overboekte vlucht.

Eindhoven Airport: wat te doen als je vlucht vertraagd is?

Wat te doen wanneer je vlucht vertraagd is op Eindhoven Airport

Eindhoven Airport: algemene informatie

Parkeren bij Eindhoven Airport

Iemand ophalen/wegbrengen - Wil je snel iemand oppikken of wegbrengen dan kun je bij Eindhoven gebruikmaken van de Kiss & Ride bij P1. Je kunt tot maximaal 2 uur parkeren op P1. Ben je langer weg dan 2 uur dan kun je zonder reservering terecht op P0, P3 en P5. Je kunt je auto al vanaf €7,- per dag parkeren, indien je hebt gereserveerd.

Parkeerplek reserveren - Wil je een parkeerplek reserveren voor je auto omdat je op reis gaat, biedt Eindhoven Airport verschillende gradaties in parkeren: Gold Parking, Silver Parking en Bronze Parking. De verschillen liggen in de afstand naar de terminal. 
Gold Parking (P0): 1 minuut lopen naar de terminal, is een nieuw parkeerterrein en reserveer je voor €65,- per dag.
Silver Parking (P3): 5 minuten lopen naar de terminal, gemakkelijk te bereiken en reserveer je voor €34,- per dag.
Bronze+ Parking (P4): 7 minuten lopen naar de terminal, overdekt parkeren en reserveer je voor €22,- per dag.
Bronze Parking (P5): 7 minuten lopen naar de terminal en reserveer je voor €20,- per dag.
Bronze Parking (P8): Gratis Shuttle bus die je afzet voor de deur en reserveer je voor €18,- per dag.

 

 
 

 

Jouw rechten bij een vertraging volgens Europese verordening

Bij een vluchtvertraging van meer dan drie uur, heb je recht op compensatie van de luchtvaartmaatschappij. Behalve als er sprake is van buitengewone omstandigheden (denk bijvoorbeeld aan slechte weersomstandigheden, politieke onrust, terreur of een staking van het personeel van de luchthaven). De hoogte compensatie is afhankelijk van het aantal kilometers die de vertraagde vlucht heeft afgelegd en kan €250 tot €600 bedragen.

Wat de luchtvaartmaatschappij je moet bieden

Buiten de reden van vertraging om is de luchtvaartmaatschappij verplicht verzorging te bieden wat schappelijk is voor het aantal uur dat je vertraagd bent. Zo heb je bijvoorbeeld recht op een gratis telefoontje/e-mail  of een voucher om wat te eten/drinken te halen. Is je vlucht geannuleerd dan moet de maatschappij je een alternatieve vlucht aanbieden. Is dit pas de volgende dag mogelijk dan moet je airline ook voor accommodatie en vervoer zorgen.

Heb je een vertraging gehad op Eindhoven Airport, dan kun je bij terugkomst van je reis checken hoe groot je financiële compensatie is (geen haast! Je hebt tot 2 jaar de tijd om je claim in te dienen). Wil je de claim bij ons indienen, vul dan hier uw vluchtnummer en de datum van uw vlucht in. Wij kunnen je helpen om bij vertragingen op Eindhoven Airport een compensatie te krijgen.

 

➜ Check je vlucht

 

Wat te doen op Eindhoven Airport om de tijd te vullen tijdens je vertraging

Vanaf Eindhoven Airport (IATA: EIN, ICAO: EHEH) vliegen er vooral lijnen naar Europese steden. Er vertrekken ook vele vakantievluchten naar Turkije, Griekenland, Spanje, Frankrijk en Portugal. Op de luchthaven zijn genoeg faciliteiten om je tijd te verdoen wanneer je moet wachten op je vertraagde vlucht. Zo zijn er een aantal winkeltjes om je laatste vakantie-inkopen te doen. Maar je kunt er ook prima wat eten. Wil je even helemaal ontspannen voordat je het vliegtuig instapt, maak dan gebruik van een van de massagestoelen. Zoek je wat meer sensatie, dan kun je ook een spelletje spelen op de speelautomaten. Ook aan kinderen is gedacht; op de eerste verdieping bevindt zich Kiddyland waar kinderen ook kunnen spelen op speelautomaten.


Trustpilot reviews van Vlucht-vertraagd.nl


 

Onze service

  2168 Ervaringen van klanten
  • Direct gratis uw vlucht checken
  • Vandaag ingediend, morgen hulp
  • 98% van de rechtszaken gewonnen
  • Goed beoordeeld: 9.1 uit 10
  • Geen administratiekosten
  • Alleen betalen bij succes
  • Online support

Laat mij weten of ik in aanmerking kom voor compensatie

Vlucht-vertraagd.nl in het nieuws


Financieel Dagblad
De Telegraaf
Kanniewaarzijn
Trouw
Algemeen Dagblad
Het Parool
BNR
Kassa
De Volkskrant
Hart van Nederland
Metro
NRC Next

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen van klanten

Prima geholpen door Team Vlucht-vertraagd , 1ste instatie werd het afgewezen door Transavia maar bij de 2de poging werd duidelijk dat wij in ons recht stonden en werd het volledige bedrag uitgekeerd .... ��

Had binnen 2,5 maand al confirmatie dat ik EUR 600 (minus 25% voor ‘Vlucht vertraagd) zou ontvangen. Dus top service!

Goed geregeld, duidelijke service is zeker zijn 25% waard!

professioneel en dus kundig

Onze ervaringen zijn exact gelijk aan dhr. Richard van Geelen....(citaat): "Wij hebben net de toezegging gekregen dat het compensatiebedrag zal worden overgemaakt. Ik ben heel erg tevreden over jullie werkwijze en vooral de updates die we krijgen via de mail zijn top. Ik had deze compensatie nooit zelf kunnen regelen als ik zie hoeveel werk jullie er mee hebben en de brieven die jullie gestuurd hebben. Daarom vind ik het ook niet meer dan redelijk dat 25% van de compensatie bij jullie blijft. Bij een. Volgende vertraging zal ik jullie zeker weer inschakelen."

Alleen maar lof! snellen en correcte afwerking van mijn claim!

Goed geautomatiseerd systeem en vriendelijke communicaties. Heeft al met al toch nog 4 maanden geduurd, maar dat lag 100% aan Austrian Air. Had er niet aan moeten denken dat zelf af te handelen! Kan ik me bezig houden met zaken die mij energie geven. Nathalie, Sanne, Anne, Jason, Stascha, Nikos en collega's: Bedankt voor jullie dienst!

Wij hebben net de toezeggingen gekregen dat het compensatie bedrag zal worden overgemaakt. Ik ben heel erg tevreden over jullie werkwijze en vooral de updates die we krijgen via de mail zijn top. Ik had deze compensatie nooit zelf kunnen regelen als ik zie hoeveel werk jullie er mee hebben en de brieven die jullie gestuurd hebben. Daarom vind ik het ook niet meer dan redelijk dat 25% van de compensatie bij jullie blijft. Bij een. Volgende vertraging zal ik jullie zeker weer inschakelen. Richard

in 2016 zelf heel druk geweest met de KLM voor compensatie. 6 keer afgewezen door de KLM. Dus in april 2016 vlucht-vertraagd ingeschakeld. Minnelijk werd het niets, dus op aanraden van vlucht-vertraagd gerechtelijke procedure ingegaan. Na 2 jaar dacht ik dat het niets meer zou worden, maar nu toch eindelijk gerechtigheid. Compensatie is toegewezen. Top gedaan.

Met hulp van vlucht-vertraagd vandaag de schadevergoeding gekregen voor mijn vertraagde vlucht (4 uur) op 2 maart jl. Super makkelijk en netjes geregeld!

Alleen maar lof! Onlangs compensatie voor 4 personen ontvangen voor een vertraagde vlucht met Ryanair van afgelopen herfstvakantie. Waar Ryanair geen gehoor geeft lukt het Vluchtvertraagd wel. Fee van 25% nemen wij dan voor lief, aangezien de compensatie meer dan redelijk is in ons geval!

Prima service. Van te voren wordt al bekend gemaakt dat je 25% van het terug te krijgen bedrag betaald als kosten.logisch toch ze doen het werk voor je. Geen uitkering geen kosten! Wij zijn zeer tevreden en het wachten is rijkelijk beloond! Vluchtvertraagd is wel degelijk een aanrader.

ik ben blij met de uitslag van vluchtvertraag want als ik het zelf had moeten doen had ik dit niet berijkt hartelijk dank hier voor

Zopas uitkering gekregen via vlucht vertraagd. Ben zeer tevreden over de service. Hoewel ik ook eerst een beetje wantrouwig was tegenover zo een internet site en ook niet echt kon geloven dat zo een hoge compensatie mogelijk was, ben ik zeer blij dat ik het nu toch gedaan heb. Als ik de commentaren hieronder nu lees maak ik toch even de bedenking dat je als klant het spel ook eerlijk moet spelen natuurlijk. Als je het dossier op een correcte manier in hun handen geeft , met zoveel mogelijk documenten ,moet je niet zelf nog gaan proberen om nog via een andere weg compensatie te krijgen. Dan krijg je natuurlijk een rekening , zij hebben er dan ook al tijd en werk in gestoken. Tenslotte, als je bij andere burgerzaken, alles in handen geeft van een advocaat, moet je ook niet meer op eigen houtje gaan handelen. Hun 25% vind ik dan ook redelijk.

Yeahhh! gelukt!! bedankt Vlucht vertraagd voor de goede service. jullie hebben er veel moeite voor moeten doen, maar toch is het gelukt.

I have just received compensation for a flight that was delayed in 2015! After writing numerous letters and emails to the airline I had all but given up hope of any compensation. Luckily a colleague told me about Vlucht-vertraagd and I contacted them. Today I finally received my compensation and I am very happy. Thank you T. Penalver

Onze vlucht had 10 uur vertraging . Via Vlucht-Vertraagd hebben wij schadevergoeding gekregen waar we zeer tevreden mee zijn . Voor ons is alles oke , een dikke pluim voor VV.

Juli 2017 mijn claim laten uitvoeren door Vlucht-Vertraagd. Nu bericht gekregen dat de claim is toegekend en ze uitbetalen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik op het invullen en toesturen van de gevraagde gegevens geen enkel omkijken heb gehad. Paar keer gecommuniceerd via support en altijd antwoord gekregen. Ik kan Vlucht- Vertraagd aan iedereen aanbevelen, ze doen wat ze beloven.

Heel tevreden over de snelle afhandeling. Alles is correct verlopen. Heel vriendelijk personeel met ......veel geduld.

Vandaag gehoord dat onze claim bij corendon uitgekeerd is. Super blij met het werk van Vlucht vertraagd!!


De beste service

Claim ook uw compensatie: gemakkelijk, snel en op maat gemaakt


Direct hulp

Over Vlucht-vertraagd.nl

563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
SERVICE: 
9.2 uit 10
SERVICE: 9.2 uit 10

De service van Vlucht-Vertraagd.nl


Controle rechtsgeldigheid

Accurate vluchtgegevens

Weergegevens check

Opstellen brieven

Hulp & ondersteuning

Meerdere passagiers

Ervaren juridisch team

Gerechtelijk traject

Geen succes, geen kosten

Claim nu ook compensatie, dien een claim bij ons in!


Controleer hier of u recht heeft