Blog

Alles over jouw passagiersrechten ten tijde van het coronavirus
Nu de uitbraak van het coronavirus overal ter wereld toeneemt, wordt de luchtvaartindustrie hard geraakt en ziet de branche zichzelf op korte termijn krimpen. Heb je de komende maanden een reis op de planning staan? Dan raden we je aan om deze blog goed d
Je vlucht heeft vertraging, wat nu?

Je vlucht heeft vertraging, wat nu?

Vlucht-Vertraagd wil iedere gedupeerde passagier zo goed mogelijk helpen en daarom hebben we een stappenplan gemaakt voor reizigers. Waar heb je recht op en wat moet je doen om je kans op compensatie te vergroten?
De 17 grootste ergernissen tijdens een vlucht
Reizen per vliegtuig is al lang niet meer voor de rijken. Je hoeft niet meer strak in pak en netjes in je stoel te zitten en dat is te merken… Daarom stuurde Genfare een enquête eruit om de grootste ergernissen in kaart te brengen tijdens het reizen per v
10 gratis services waar je om kunt vragen tijdens je vlucht
Een vliegreis, vooral in het geval van een lange vlucht, kan best vermoeiend zijn. Uiteraard wil je de vlucht natuurlijk zo comfortabel doorkomen! Niet iedereen is ervan op de hoogte, maar tijdens een vlucht kunnen we verschillende dingen gratis krijgen.
Brexit: wat betekent dit voor mijn vlucht?
Benieuwd naar de gevolgen van de Brexit voor de luchtvaartindustrie, of sterker nog: jouw vlucht? Wij zetten alle mogelijke risico's voor je op een rijtje!