Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?

Je hebt mogelijk recht op €600 aan compensatie!

Check compensatie

Air France Hop-vlucht vertraagd of geannuleerd? Krijg compensatie en een terugbetaling!

 

Was je Air France Hop-vlucht geannuleerd of vertraagd? Je kunt in aanmerking komen voor maximaal 600€ vluchtcompensatie en/of een terugbetaling van je ticket!

Met Vlucht-Vertraagd.nl kun je binnen 5 minuten een claim indienen. Je krijgt hulp van onze juridische experts, zodat je kunt ontspannen terwijl wij je geld terughalen!
 

 

Check mijn vlucht

 

Belangrijke informatie

Air France Hop-vlucht vertraagd — ontvang compensatie tot 600€!

Volgens de EU-regelgeving heb je recht op vluchtcompensatie als je Air France Hop-vlucht meer dan 3 uur vertraging opliep. De luchtvaartmaatschappij moet echter schuldig zijn aan de vertraging zodat jij in aanmerking komt voor compensatie.

Controleer of je in aanmerking komt voor compensatie voor vertraagde Air France Hop-vluchten met behulp van onze gratis, vrijblijvende Claim Calculator — het duurt slechts één minuut! Als je in aanmerking komt, behandelen we je hele claim op basis van "no cure no pay". En indien nodig vertegenwoordigen wij jouw rechten zelfs in de rechtbank.

 


Air France Hop-vlucht vertraagd met 3 uur of meer?

Claim compensatie tot 600€!
 

Claim compensatie


 

Air France Hop-vlucht geannuleerd — terugbetaling- en compensatiebeleid

Of je in aanmerking komt voor maximaal 600€ aan compensatie, een ticketterugbetaling of beide hangt af van de specifieke kenmerken van je Air France Hop-annulering.

Wanneer kun je vluchtcompensatie claimen voor een geannuleerde Air France Hop-vlucht?

Je hebt mogelijk recht op compensatie als de annulering van je Air France Hop-vlucht minder dan 14 dagen voor de geplande vertrekdatum werd aangekondigd.

Om recht te hebben op compensatie, moet de annulering zijn veroorzaakt door Air France Hop. Ga voor meer informatie naar het gedeelte "Buitengewone Omstandigheden" op deze pagina.

Wanneer kun je een ticketterugbetaling claimen voor een geannuleerde Air France Hop-vlucht?

Als je Air France Hop-vlucht werd geannuleerd, kom je mogelijk in aanmerking voor een terugbetaling als aan de volgende voorwaarden werd voldaan:
a) De luchtvaartmaatschappij bood je geen alternatieve vlucht aan.
b) Hoewel de luchtvaartmaatschappij je weliswaar een andere vlucht aanbood, heb je ervoor gekozen deze niet te accepteren.

 

vlucht geannuleerd compensatie

 

 


Je kunt 600€ aan vluchtcompensatie krijgen voor je vertraagde of geannuleerde Air France Hop-vlucht.

Bij ons kun je in slechts enkele minuten je compensatie claimen!
 

Claim nu


 

Op hoeveel Air France Hop-compensatie heb ik recht als mijn vlucht vertraagd of geannuleerd was?

Het bedrag van je compensatie is gebaseerd op de duur van je vlucht:

 • Voor alle vluchten van minder dan 1.500 km bedraagt de compensatie 250 euro.

 • Voor alle vluchten tussen 1.500 en 3.500 km komt de compensatie neer op 400 euro.

 • Voor alle vluchten van meer dan 1.500 km binnen de EU bedraagt de vergoeding ook 400 euro.

 • Voor alle vluchten van meer dan 3.500 kilometer buiten de EU bedraagt de vergoeding €600 - maar als de vertraging minder dan 4 uur was, dan kan het totaalbedrag wettelijk gezien met 50% worden verminderd.

vluchtcompensatie

 

Buitengewone omstandigheden — wanneer kan Air France Hop mij compensatie weigeren?

Air France Hop behoudt zich het recht voor om geen compensatie te geven indien een derde partij of een geval van overmacht verantwoordelijk is voor de vertraging of annulering. Deze gebeurtenissen vallen onder de categorie buitengewone omstandigheden.

Enkele van de meest voorkomende buitengewone omstandigheden zijn de volgende:

 • Slecht weer, bijvoorbeeld dichte mist, hevige regen of onweer.

 • Een staking, met name binnen de luchtvaartindustrie.

  LET OP! Stakingen van de werknemers van de luchtvaartmaatschappij worden niet als buitengewone omstandigheden beschouwd.

 • Politieke omstandigheden, zoals een terroristische aanslag of algemeen veiligheidsrisico door politieke onrust.

 • Natuurrampen, waaronder vulkaanuitbarstingen en orkanen.

 • Een botsing tussen het vliegtuig en vogels of andere vreemde voorwerpen.

 • Een zieke of lastige passagier.

 • Vluchtvertragingen veroorzaakt door het luchthavenpersoneel, zoals buitengewoon lange wachtrijen bij veiligheidscontroles.

Houd er echter rekening mee dat luchtvaartmaatschappijen kunnen verklaren dat zich buitengewone omstandigheden voordeden, terwijl dat niet het geval was. Dit doen ze om te voorkomen dat ze compensatie moeten betalen.

Laat je niet misleiden door de luchtvaartmaatschappij. Check binnen een minuut of je in aanmerking komt met onze Claim Calculator.

 

Controleer mijn vlucht

 

Hoe lang heb ik om mijn Air France Hop-compensatie en terugbetaling te claimen?

Volgens de Franse wet heb je 5 jaar de tijd om een claim in te dienen voor reiscompensatie als je vlucht geannuleerd of vertraagd is. Bovendien, omdat Air France Hop een Franse luchtvaartmaatschappij is die in heel Europa actief is, zijn alle Air France Hop-vluchten die vertraagd of geannuleerd zijn, onderworpen aan de Europese verordening inzake de rechten van vliegtuigpassagiers EU261.
Check met onze gratis Claim Calculator of je nog steeds compensatie en een terugbetaling van Air France Hop kunt krijgen.

 


Maximaliseer je kans op een succesvolle Air France Hop-claim.

Ontvang je vluchtcompensatie en terugbetaling met behulp van Vlucht-Vertraagd.nl
 

Claim nu


 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn Air France Hop-compensatie/-terugbetaling ontvang?

Bij gebruik van Vlucht-Vertraagd.nl krijgen reizigers hun geld vaak al binnen enkele weken of maanden na het indienen van een claim voor vluchtcompensatie of een terugbetaling.

De wachttijd kan echter maanden of zelfs jaren bedragen als de luchtvaartmaatschappij niet reageert en/of de claim voor de rechter moet worden gebracht.

Hoe lang de claim ook duurt, je kunt er zeker van zijn dat ons team je op de hoogte houdt van belangrijke ontwikkelingen en klaar staat om al je vragen te beantwoorden.

Hoe ontvang ik een Air France Hop-terugbetaling of -vluchtcompensatie?

Dien je declaratie in via Vlucht-Vertraagd.nl! We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het verdedigen van het recht van passagiers op vluchtcompensatie!

Alle benodigde documenten kunnen binnen enkele minuten naar onze site worden geüpload. Vervolgens zullen onze juridische experts je claim evalueren, juridisch papierwerk samenstellen, contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij en, indien nodig, namens jou een rechtszaak aanspannen.


Waarom restitutie en compensatie claimen bij Vlucht-Vertraagd.nl?

10+ jaar op de markt

Juridische teams in 9 landen

95% van de rechtszaken gewonnen

'No cure, no pay'

 

Lees meer over onze kosten op onze prijslijst pagina of claim nu je compensatie of restitutie rechtstreeks vanaf je telefoon of je computer.
 

Ik ben klaar om te claimen

 

Over Air France Hop

Air France Hop, de Franse regionale luchtvaartmaatschappij die voorheen simpelweg bekend stond als HOP!, vliegt namens haar moedermaatschappij Air France. Nadat Airlinair, Brit Air en Régional waren gefuseerd, werd de luchtvaartmaatschappij opgericht op 21 december 2012. Het hoofdkantoor is gevestigd op Nantes Atlantique Airport. Om te kunnen concurreren met tal van andere goedkope luchtvaartmaatschappijen, biedt Air France Hop haar passagiers comfortabele, snelle en geriefelijke vluchten door heel Europa.
 


Handige links

Check vrijblijvend of je recht hebt op compensatie of een terugbetaling!

Check mijn vlucht