Golfreizen

Check jouw vlucht in onze claimcalculator: Wil je snel zien of je recht hebt op een vergoeding voor de vertraging van het vliegtuig? Maak dan gebruik van onze claimcalculator! Om de vergoeding aan te vragen heb je je vluchtnummer en datum van de vlucht nodig. Deze gegevens kun je vinden in je reisdocumenten.

Claim binnen 5 minuten!

Welkom, golfreiziger van GOLFREIZEN.NU!

Was jouw vlucht op weg naar of terugkomend van jouw golfreis vertraagd? Dan heb je vaak recht op een vergoeding van de airline. Luchtvaartmaatschappijen moeten volgens Europese wetgeving vliegpassagiers een schadevergoeding betalen als hun vlucht meer dan 3 uur vertraagd is of wanneer hun vlucht geannuleerd of omgeboekt is. Ook in het geval van instapweigering heb je recht op compensatie.

Helaas weigeren luchtvaartmaatschappijen het doorgaans om de wettelijke schadevergoeding uit te betalen. Gebrek aan kennis, expertise en tijd zijn de voornaamste redenen voor passagiers om het erbij te laten zitten. Ons team van internationale experts staat voor je klaar en zorgt ervoor dat jij de vergoeding ontvangt waar je recht op hebt!

Check jouw vlucht in onze claimcalculator:

Wil je snel zien of je recht hebt op een vergoeding voor de vertraging van het vliegtuig? Maak dan gebruik van onze claimcalculator! Om de vergoeding aan te vragen heb je je vluchtnummer en datum van de vlucht nodig. Deze gegevens kun je vinden in je reisdocumenten.

Waar heb ik recht op?

Het totale compensatiebedrag wordt bepaald door de afstand van de vlucht en de duur van de vertraging van het vliegtuig. Onderstaande bedragen zijn vastgesteld in Europese Verordening 261/2004:

Compensatiebedragen voor een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht

* Let op: betreft het een langeafstandsvlucht van meer dan 3500 kilometer en was jouw vlucht tussen de 3 uur en 4 uur vertraagd dan mag de luchtvaartmaatschappij de vergoeding van € 600,- halveren.

Hoe werkt het?

Op basis van Europese wetgeving zijn jouw rechten als passagier beschermd. Ons team van experts beoordeelt jouw rechtspositie en zorgt er vervolgens voor dat je de schadevergoeding krijgt waar je wettelijk recht op hebt als jouw vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is.

Voor het indienen van een claim betaal je niets. Op no cure, no pay basis nemen we jouw claim in behandeling en alleen bij succes rekenen we achteraf een percentage van de totale vergoeding. Ook wanneer we voor jouw claim naar de rechtbank moeten, nemen we al het werk uit handen. Je loopt dus geen risico en hoeft geen hoge advocaatkosten te betalen. Ga naar de prijslijst voor meer informatie.