Timo stern Evc Ut LF12 XQ unsplash min 1

Last Minute Valentijnsdag Weekend Bestemmingen vanuit Amsterdam

maandag 12 februari 2024

Hamburg, Duitsland (Retourvlucht vanuit Amsterdam voor €102 per persoon)

Voor de prijs van een etentje in Amsterdam, vlieg je naar Hamburg voor een weekend vol cultuur en een romantische wandelingen langs het mooie Alstermeer. Verken de historische wijk Speicherstadt, proef verse zeevruchten op de beroemde Vismarkt, geniet van een romantische boottocht op de Elbe en bewonder het adembenemende uitzicht vanaf de Elbphilharmonie. Hamburg, op slechts een uurtje vliegen, is het perfecte decor voor je eigen romantische film!

Londen, Verenigd Koninkrijk (Retourvlucht vanuit Amsterdam voor €144 per persoon)

Voor een actiever Valentijnsweekend is Londen de place to be. Ook maar een uurtje vliegen, en voor slechts 40 euro meer, vind je er werelberoemde theaters, iconische bezienswaardigheden en bruisende buurten. Wandel hand in hand door Hyde Park, dineer romantisch aan de oevers van de Theems en kus elkaar bovenin de London Eye terwijl de stad fonkelt op de achtergrond.

Vlucht geannuleerd tijdens valentijnsweekend?

Claim tot 600 euro aan compensatie

Claim nu
W Kkd6 S Vp

Bazel, Zwitserland (Retourvlucht vanuit Amsterdam voor €151 per persoon)

Voor een van de meest romantische landschappen in Europa, neem je een 75 minuten durende vlucht naar Bazel, Zwitserland. Verlies jezelf samen met je partner in de prachtige oude binnenstad met zijn geplaveide straatjes en middeleeuwse architectuur, en verken het betoverende Zwarte Woud. Bezoek wereldberoemde kunstmusea, geniet van de bezienswaardigheden langs de Rijn en verwen je geliefde met een overvloed aan heerlijke Zwitserse chocolade.

Elk van deze last-minute Valentijn bestemmingen, zullen het vuur van jullie relatie aanwakkeren zorgen voor de mooiste romantische herinneringen met jouw geliefde. Dus pak je koffers, neem je liefje bij de hand en maak je klaar voor een magisch avontuur samen!