Aircraft 2410190 960 720

Gigantische uitverkoop bij Ryanair: vliegtickets voor een tientje

woensdag 2 augustus 2017

Ryanair is onwijs aan het stunten met vliegticketprijzen. Niet zo gunstig voor de concurrentie, maar wel erg voordelig voor ons consumenten!

Vorige week kondigde Ryanair al aan dat ze 500.000 vliegtickets voor hele lage prijzen zouden aanbieden. Nu gaat ze nog een stapje verder. Vanaf vandaag verkoopt de airline 1 miljoen tickets voor een hele lage prijs plus nog 20% extra korting. Sommige tickets kosten door deze actie nauwelijks meer dan een tientje!

Enige nadeel voor Nederlandse reizigers is dat je vanaf Brussel vliegt. Maar het aanbod maakt dit het zeker waard! Zo worden er al enkele reizen naar Toulouse, Manchester, Milaan en talloze andere bestemmingen binnen Europa voor maar €11,99 aangeboden. Voor een paar euro meer vlieg je naar Spaanse plaatsen als Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. Maar ook Griekenland, Marokko en Portugal worden sportgoedkoop aangeboden.

Je bent dus al in bezit van een ticket voor nog geen twaalf euro. De tickets zijn geldig van 13 november tot 15 december dit jaar. Dus de goedkope tickets naar zonnige bestemmingen kunnen nog iets goedmaken voor deze trieste Nederlandse zomer. Door deze toename van verkochte vluchten zal het hoogstwaarschijnlijk voorkomen dat er vluchten vertraagd raken. In dat geval weet je ons te vinden en kun je je claim hier indienen.