Veilige reis: het veiligheidsfilmpje van Virgin Atlantic

maandag 17 maart 2014

Iedere reiziger is bekend met het fenomeen van de veiligheidsinstructies die aan het begin van elke vlucht worden gegeven. De stewardessen leggen uit hoe men moet handelen in het geval van een noodsituatie, maar ondertussen zijn de meeste reizigers met andere dingen bezig. Ze lezen een boek of tijdschrift, spelen met het uitklaptafeltje of zitten zich te vervelen. Luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic heeft hier een oplossing voor gevonden; bekijk hun nieuwe veiligheidsfilmpje en je zult verrast zijn dat zelfs veiligheidsinstructies leuk kunnen zijn!

Vanaf deze maand zullen de passagiers van Virgin Atlantic het eerste moment van hun vlucht op een hele andere manier ervaren dan voorheen. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om hun creatieve marketing en originele manier om passagiers te vermaken. Het doel van dit animatiefilmpje is om passagiers op een verrassende manier te informeren over hoe te handelen in een noodgeval.

De hoofdpersoon, een man met een baard en een bril, valt in slaap in het vliegtuig terwijl de stewardess de veiligheidsinstructies voordoet. De film werd gemaakt door een Londens productiebedrijf en zal vanaf 1 maart 2014 getoond worden aan boord van alle Virgin Atlantic vluchten.