Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?

Je hebt mogelijk recht op €600 aan compensatie!

Check compensatie

Vlucht-Vertraagd.nl presenteert: The Ones To Follow 2018

The Ones To Follow van 2018: de leukste reisinfluencers

Als je dezelfde interesses hebt als wij en continu geïnspireerd wilt raken door reistips, reviews, interessante bestemmingen en top-lijsten met to do's, dan ben je op het juiste adres! We hebben namelijk een lijst samengesteld met onze favoriete content creators van dit kleine landje. Terwijl wij achter onze computers zitten om vertraagde reizigers te helpen, reizen zij de hele wereld over en delen de mooiste verhalen en foto's met je op hun blogs en social media.

Niet alleen voor vluchtvertragingen en annuleringen

Vlucht-Vertraagd.nl houdt zich dagelijks bezig met de strijd tegen airlines om de compensatie te verkijgen waar gedupeerde passagiers recht op hebben, waardoor we een beetje de geweldige kanten van reizen vergeten. We zijn continu opzoek naar inspiratie en dat laatste duwtje om onze vliegtickets te boeken en daadwerkelijk op avontuur gaan om de wereld te ontdekken!

Onze favoriete blogs van de beste reisinfluencers in Europa

Ze zijn influencers geworden door hun geweldige content. Terwijl zij hun beste reistips delen, hun kijk op landen die zij bezoeken of foto's delen, genieten wij van hun publicaties die vooral heel verbluffend en jaloersmakend zijn. Dit zijn een paar van onze favoriete influencers van de afgelopen maanden:

Deel jouw favoriete reisinfluencers en reistips!

Hopelijk heb je net zoveel genoten van de content van de reisinfluencers als wij hebben gedaan! Heb jij suggesties voor ons? Deel dan je favoriete content met ons via onze social media kanalen (Facebook, Twitter of Instagram) of stuur ons een maitlje naar info@vlucht-vertraagd.nl o.v.v. The Ones To Follow.

Neem jij vaak het vliegtuig? Ken jouw passagiersrechten!

Ben je zelf een reisfan of reisinfluencer? Dan neem jij ongetwijfeld wel eens het vliegtuig en is het dus van belang dat jij op de hoogte bent van jouw passagiersrechten. Het kan namelijk goed gebeuren dat jouw vlucht vertraging oploopt of zelfs geannuleerd wordt. Je moet er natuurlijk niet aan denken om later op jouw vakantiebestemming aan te komen.. al kan een mogelijk compensatiebedrag de pijn al enigszins verzachten.

Ben je benieuwd op hoeveel compensatie jij recht hebt voor jouw vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht? Maak snel en vrijblijvend gebruik van onze claimcalculator om te zien waar jij recht op hebt.
 

➜ Vlucht vertraagd? Check jouw recht op compensatie!


Check vrijblijvend of je recht hebt op compensatie of een terugbetaling!

Check mijn vlucht