Vlucht vertraagd of geannuleerd? Claim compensatie!

Ontvang tot € 600,- per persoon voor uw vertraagde, geannuleerde en overboekte vlucht.

Vlucht van of naar Rotterdam The Hague Airport vertraagd?

Was jouw vlucht van of naar Rotterdam Airport vertraagd, geannuleerd of overboekt? Dan heb je mogelijk recht op een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij. Je kunt vrijblijvend gebruik maken van onze claimcalculator om snel te zien hoe hoog de schadevergoeding is die jij kunt claimen!
 

➜ Check gratis of jij recht hebt op vergoeding


Over Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam Airport is de tweede regionale luchthaven van Nederland. Sinds 2010 heet het vliegveld officieel Rotterdam The Hague Airport. Deze naam wordt voornamelijk in het buitenland gebruikt. Vliegveld Rotterdam heeft slechts een start- en landingsbaan, maar deze kan afhankelijk van de windrichting in zowel noordoostelijke als zuidwestelijke richting gebruik worden. De baan ligt wat verder van de vertrek- en aankomsthal en daarom worden passagiers per bus naar het vliegtuig gebracht.

Wat te doen wanneer je vlucht vertraagd is op Rotterdam The Hague Airport

Naar welke bestemmingen kun je vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport?

Vanaf Rotterdam The Hague Airport kun je vliegen naar de volgende bestemmingen: Al Hoceima, Alicante, Almería, Antalya, Barcelona, Bergerac, Brindisi, Chambéry, Corfu, Dubrovnik, Faro, Genève, Girona, Gran Canaria (Las Palmas), Grenoble, Ibiza, Innsbruck, Istanbul (Sabiha Gökçen), Kos, Kreta (Heraklion), Lamezia Terme, Lanzarote (Arrecife), Lissabon, London City, Malaga, Montpellier, Nador, Nice, Palma de Mallorca, Pisa, Pula, Rome, Salzburg, Sicilië (Palermo), Split, Tanger, Tenerife, Toulon, Valencia, Wenen, Zadar en Zakynthos.

Welke luchtvaartmaatschappijen vertrekken vanaf Rotterdam Airport?

Hieronder vind je een overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die vanaf Rotterdam The Hague Airport vertrekken:

Wat zijn jouw rechten bij vertraging volgens de Europese verordening?

Om in aanmerking te komen voor compensatie moet je vlucht minstens 3 uur vertraagd zijn en het recht is afhankelijk van de reden van vertraging. In geval van een buitengewone omstandigheid (zoals slecht weer, politieke onrust of terreur) hoeft de luchtvaartmaatschappij geen vergoeding uit te betalen, zij kunnen zich dan beroepen op overmacht. Is je vlucht bijvoorbeeld vertraagd door een technisch mankement aan het toestel, dan kan je wel een compensatie ontvangen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het aantal kilometers dat je hebt gevlogen en kan oplopen tot €600 per persoon.

Recht op verzorging bij vlucht vertraging, annulering en overboeking

Je hebt naast de compensatie recht op verzorging van de luchtvaartschappij. Is je vlucht bijvoorbeeld geannuleerd, dan moet je maatschappij jou een vervangende vlucht aanbieden. Niet gekregen? Dan kun je ook zelf een nieuwe vlucht boeken en een refund krijgen van de origineel geboekte tickets. Daarnaast moet de airline indien noodzakelijk zorgen voor een hotelovernachting (wanneer de vervangende vlucht de volgende dag vertrekt) en vervoer naar de accommodatie. Ook heb je recht op een voucher voor wat te eten/drinken vanaf een vertraging van 2 uur. Ook niet gekregen? Bewaar je betalingsbewijzen, deze kosten kunnen je ook terugkrijgen. Wanneer je bij Vlucht-vertraagd.nl een claim indient, kun je al je betalingsbewijzen uploaden in je dossier, zodat wij deze kosten voor je kunnen claimen. Je kunt tot 2 jaar na je vlucht je claim indienen.

➜ Check je vlucht

 

Wat kan je doen op Rotterdam The Hague Airport om de tijd te vullen tijdens je vertraging

Rotterdam The Hague Airport is een van de drie passagiersluchthavens in Nederland. Het is een compacte luchthaven waar wat gegeten kan worden, boeken en tijdschriften gehaald kunnen worden bij de AKO en waar je terecht kan voor je bakkie koffie.

Onze service

  2168 Ervaringen van klanten
  • Direct gratis uw vlucht checken
  • Vandaag ingediend, morgen hulp
  • 98% van de rechtszaken gewonnen
  • Goed beoordeeld: 9.1 uit 10
  • Geen administratiekosten
  • Alleen betalen bij succes
  • Online support

Laat mij weten of ik in aanmerking kom voor compensatie

Vlucht-vertraagd.nl in het nieuws


Financieel Dagblad
De Telegraaf
Kanniewaarzijn
Trouw
Algemeen Dagblad
Het Parool
BNR
Kassa
De Volkskrant
Hart van Nederland
Metro
NRC Next

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen van klanten

Prima geholpen door Team Vlucht-vertraagd , 1ste instatie werd het afgewezen door Transavia maar bij de 2de poging werd duidelijk dat wij in ons recht stonden en werd het volledige bedrag uitgekeerd .... ��

Had binnen 2,5 maand al confirmatie dat ik EUR 600 (minus 25% voor ‘Vlucht vertraagd) zou ontvangen. Dus top service!

Goed geregeld, duidelijke service is zeker zijn 25% waard!

professioneel en dus kundig

Onze ervaringen zijn exact gelijk aan dhr. Richard van Geelen....(citaat): "Wij hebben net de toezegging gekregen dat het compensatiebedrag zal worden overgemaakt. Ik ben heel erg tevreden over jullie werkwijze en vooral de updates die we krijgen via de mail zijn top. Ik had deze compensatie nooit zelf kunnen regelen als ik zie hoeveel werk jullie er mee hebben en de brieven die jullie gestuurd hebben. Daarom vind ik het ook niet meer dan redelijk dat 25% van de compensatie bij jullie blijft. Bij een. Volgende vertraging zal ik jullie zeker weer inschakelen."

Alleen maar lof! snellen en correcte afwerking van mijn claim!

Goed geautomatiseerd systeem en vriendelijke communicaties. Heeft al met al toch nog 4 maanden geduurd, maar dat lag 100% aan Austrian Air. Had er niet aan moeten denken dat zelf af te handelen! Kan ik me bezig houden met zaken die mij energie geven. Nathalie, Sanne, Anne, Jason, Stascha, Nikos en collega's: Bedankt voor jullie dienst!

Wij hebben net de toezeggingen gekregen dat het compensatie bedrag zal worden overgemaakt. Ik ben heel erg tevreden over jullie werkwijze en vooral de updates die we krijgen via de mail zijn top. Ik had deze compensatie nooit zelf kunnen regelen als ik zie hoeveel werk jullie er mee hebben en de brieven die jullie gestuurd hebben. Daarom vind ik het ook niet meer dan redelijk dat 25% van de compensatie bij jullie blijft. Bij een. Volgende vertraging zal ik jullie zeker weer inschakelen. Richard

in 2016 zelf heel druk geweest met de KLM voor compensatie. 6 keer afgewezen door de KLM. Dus in april 2016 vlucht-vertraagd ingeschakeld. Minnelijk werd het niets, dus op aanraden van vlucht-vertraagd gerechtelijke procedure ingegaan. Na 2 jaar dacht ik dat het niets meer zou worden, maar nu toch eindelijk gerechtigheid. Compensatie is toegewezen. Top gedaan.

Met hulp van vlucht-vertraagd vandaag de schadevergoeding gekregen voor mijn vertraagde vlucht (4 uur) op 2 maart jl. Super makkelijk en netjes geregeld!

Alleen maar lof! Onlangs compensatie voor 4 personen ontvangen voor een vertraagde vlucht met Ryanair van afgelopen herfstvakantie. Waar Ryanair geen gehoor geeft lukt het Vluchtvertraagd wel. Fee van 25% nemen wij dan voor lief, aangezien de compensatie meer dan redelijk is in ons geval!

Prima service. Van te voren wordt al bekend gemaakt dat je 25% van het terug te krijgen bedrag betaald als kosten.logisch toch ze doen het werk voor je. Geen uitkering geen kosten! Wij zijn zeer tevreden en het wachten is rijkelijk beloond! Vluchtvertraagd is wel degelijk een aanrader.

ik ben blij met de uitslag van vluchtvertraag want als ik het zelf had moeten doen had ik dit niet berijkt hartelijk dank hier voor

Zopas uitkering gekregen via vlucht vertraagd. Ben zeer tevreden over de service. Hoewel ik ook eerst een beetje wantrouwig was tegenover zo een internet site en ook niet echt kon geloven dat zo een hoge compensatie mogelijk was, ben ik zeer blij dat ik het nu toch gedaan heb. Als ik de commentaren hieronder nu lees maak ik toch even de bedenking dat je als klant het spel ook eerlijk moet spelen natuurlijk. Als je het dossier op een correcte manier in hun handen geeft , met zoveel mogelijk documenten ,moet je niet zelf nog gaan proberen om nog via een andere weg compensatie te krijgen. Dan krijg je natuurlijk een rekening , zij hebben er dan ook al tijd en werk in gestoken. Tenslotte, als je bij andere burgerzaken, alles in handen geeft van een advocaat, moet je ook niet meer op eigen houtje gaan handelen. Hun 25% vind ik dan ook redelijk.

Yeahhh! gelukt!! bedankt Vlucht vertraagd voor de goede service. jullie hebben er veel moeite voor moeten doen, maar toch is het gelukt.

I have just received compensation for a flight that was delayed in 2015! After writing numerous letters and emails to the airline I had all but given up hope of any compensation. Luckily a colleague told me about Vlucht-vertraagd and I contacted them. Today I finally received my compensation and I am very happy. Thank you T. Penalver

Onze vlucht had 10 uur vertraging . Via Vlucht-Vertraagd hebben wij schadevergoeding gekregen waar we zeer tevreden mee zijn . Voor ons is alles oke , een dikke pluim voor VV.

Juli 2017 mijn claim laten uitvoeren door Vlucht-Vertraagd. Nu bericht gekregen dat de claim is toegekend en ze uitbetalen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik op het invullen en toesturen van de gevraagde gegevens geen enkel omkijken heb gehad. Paar keer gecommuniceerd via support en altijd antwoord gekregen. Ik kan Vlucht- Vertraagd aan iedereen aanbevelen, ze doen wat ze beloven.

Heel tevreden over de snelle afhandeling. Alles is correct verlopen. Heel vriendelijk personeel met ......veel geduld.

Vandaag gehoord dat onze claim bij corendon uitgekeerd is. Super blij met het werk van Vlucht vertraagd!!


De beste service

Claim ook uw compensatie: gemakkelijk, snel en op maat gemaakt


Direct hulp

Over Vlucht-vertraagd.nl

563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
SERVICE: 
9.2 uit 10
SERVICE: 9.2 uit 10

De service van Vlucht-Vertraagd.nl


Controle rechtsgeldigheid

Accurate vluchtgegevens

Weergegevens check

Opstellen brieven

Hulp & ondersteuning

Meerdere passagiers

Ervaren juridisch team

Gerechtelijk traject

Geen succes, geen kosten

Claim nu ook compensatie, dien een claim bij ons in!


Controleer hier of u recht heeft