Nieuw: claim nu je ticketkosten terug bij annulering van de vlucht vanwege het coronavirus. Klik hier
Terug naar nieuws

Dood lichaam uren in gangpad van vliegtuig

Op de vlucht van Antalya naar Moskou is een Britse passagier komen te overlijden als gevolg van suikerziekte. Wegens gebrek aan ruimte in het toestel is het lichaam van de vrouw in het gangpad gelegd.

Dood lichaam uren in gangpad van vliegtuig

De 50-jarige vrouw had voorafgaand aan haar vlucht insuline genomen en vervolgens haar medicijnen in haar ruimbagage gestopt. Tijdens de vlucht werd de vrouw onwel en het cabinepersoneel kon niks voor haar doen.

Het komt af en toe voor dat een passagier komt te overlijden tijdens een vlucht. In sommige gevallen wordt het lichaam bedekt met een deken en in een lege stoel gezet. In grotere toestellen zijn er speciale ruimtes voor dit soort gevallen.

Geschreven door: Team Vlucht-Vertraagd.nl