Hoe het claimen bij Vlucht-Vertraagd.nl werkt

Ontdek de gemakkelijke en efficiënte manier om jouw compensatie te krijgen met Vlucht-Vertraagd.nl

Controleer gratis jouw vlucht

Online hulp

98% van de rechtszaken gewonnen

No cure - No pay

Je compensatie claimen met Vlucht-Vertraagd.nl is eenvoudig.

Bekijk ons 5-stappenproces waarmee jouw kansen op succes worden gemaximaliseerd.

1

Controleer jouw vlucht in minder dan een minuut

Voer jouw vluchtgegevens in en ontdek in minder dan een minuut of jij in aanmerking komt voor compensatie.

We hebben een claimcalculator gemaakt die jou vertelt of - en hoeveel - de luchtvaartmaatschappij jou verschuldigd is. Het enige dat jij moet doen, is jouw vluchtgegevens invoeren: vertrek en aankomst luchthaven, datum en tijd.

Onze claimcalculator zal jou dan onmiddellijk vertellen of je in aanmerking komt voor een compensatie.

2

Wij beoodelen jouw claim

Zodra jouw claim positief is beoordeeld, kan je eenvoudig de resterende details en documenten indienen die we nodig hebben om de claim te verwerken. Ons team van experts zal vervolgens jouw claim beoordelen en de geldigheid ervan binnen 24 kantooruren bevestigen.

Claim niet geldig? We informeren jou waarom dit is en sluiten jouw zaak gratis.

3

We communiceren met de luchtvaartmaatschappij

Ons team van experts op het gebied van passagiersrechten, zal in contact treden met de luchtvaartmaatschappij zodra jouw claim positief is beoordeeld. We zullen alle nodige documentatie voorbereiden, officiële juridische brieven opstellen en de luchtvaartmaatschappij herinneren aan hun verplichtingen jegens jou als passagier.

We zorgen voor jouw claim van A tot Z, zodat jij kunt ontspannen terwijl we het hele proces voor je afhandelen.

4

Wij verdedigen jouw rechten

Soms reageren luchtvaartmaatschappijen niet, of ontkennen dat ze jou een compensatie verschuldigd zijn. Maak je geen zorgen, we zullen zelfs dan voor je rechten blijven vechten - we nemen niet alleen gemakkelijke claims aan!

Met de hulp van onze 9 juridische teams in heel Europa kunnen we een zaak starten in de rechtbank tegen de luchtvaartmaatschappij. Nogmaals, je hoeft niets te doen - we zullen voor alle juridische procedures zorgen en je de uitkomst laten weten zodra het oordeel van de rechter bekend is!

Extra kosten kunnen van toepassing zijn als uw vordering voor de rechter komt. Bezoek onze Prijslijst pagina voor details: https://www.vlucht-vertraagd.nl/prijslijst

5

Je krijgt je geld!

Uiteindelijk zal het langverwachte moment aanbreken: Het moment dat we het geld van de luchtvaartmaatschappij hebben ontvangen. We zullen dan het geld zo snel mogelijk naar jouw bankrekening overmaken!

De meerderheid van de claims die we omgaan, worden binnen enkele weken tot enkele maanden voltooid.