Nieuw: claim nu je ticketkosten terug bij annulering van de vlucht vanwege het coronavirus. Terugbetaling claimen
Terug naar nieuws

Vlucht vertraagd wenst iedereen een zalig kerstfeest

Het jaar 2012 was een belangrijk jaar voor vliegpassagiers en voor ons. Eindelijk heeft het Europese Hof van Justitie definitief bevestigd dat vliegpassagiers recht hebben op een vergoeding. Resultaat is veel klanten die we hebben kunnen verblijden met de vergoeding waar ze recht op hebben.We hopen dat de uitspraak van het Hof ervoor zal zorgen dat luchtvaartmaatschappijen zich netter gaan gedragen en misschien zelfs wel beter op tijd gaan vliegen.
Ook in het komende jaar gaan we weer hard aan de slag om vliegpassagiers te helpen hun vergoeding te krijgen. Namens de teams van Vlucht-vertraagd Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië en België wensen we iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. 


Fijne kerstdagen, Frohe Weihnachten, Joyeux Noël, Merry Christmas, Feliz Navidad, Buon Natale