Nieuw: claim nu je ticketkosten terug bij annulering van de vlucht vanwege het coronavirus. Terugbetaling claimen
Terug naar nieuws

Schiphol niet bereikbaar per trein op 8 en 9 september

Utrecht - Vlieg je van- of kom je aan op Schiphol op 8 of 9 september dan moet je er rekening mee houden dat je niet met de trein van Schiphol verder kunt reizen. De NS heeft aangekondigd dat er beperkt of geen treinverkeer mogelijk is als gevolg van onderhoudswerkzaamheden. De NS zal bussen in zetten. 

Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van 15 minuten tot een uur als gevolg van de werkzaamheden. Door de onderhoudswerkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk op de volgende trajecten:
  • Schiphol - Amsterdam Bijlmer Arena
  • Schiphol - Duivendrecht
  • Schiphol - Amsterdam Sloterdijk
  • Vanaf Schiphol zullen er ook geen nachttreinen vertrekken
Voor meer informatie over de werkzaamheden aan het spoor bij Schiphol ga na naar actuele verkeersinformatie NS