Pasted image at 2017 08 29 12 29 PM

Travel hack #8: telefoon laden in tv hotelkamer

vrijdag 1 september 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Sommigen werken met inpaklijstjes, anderen reizen zo veel dat ze blind inpakken, maar het is bij ons allemaal wel een keer voorgekomen dat we iets vergeten in te pakken. Dit kan iets heel essentieels zijn zoals je paspoort, of iets alledaags als je tandenborstel. Ook telefoonaccessoires kunnen makkelijk over het hoofd gezien worden, ondanks dat we wel altijd onze telefoon bij ons hebben!

Wij kunnen ons best voorstellen dat je in alle inpakchaos wél de oplaadkabel van je telefoon meeneemt (die je bijvoorbeeld vaak in combinatie met je laptop gebruikt), maar dat je de stekker thuis in je stopcontact laat zitten. Of dat je geen reisstekker bij je hebt. Mocht je in een hotel met tv op je kamer verblijven dan kan deze travel hack goed van pas komen! Vaak zit er een USB-poort in televisies, die je kunt gebruiken om je oplaadkabel in te pluggen! Misschien een voor de hand liggende tip, maar je moet er maar opkomen als je in paniek verkeert.. En als je je hele oplaadkabel thuis bent vergeten raden we je voordat je naar een winkel rent aan eerst even langs de receptie te lopen. In de meeste hotels hebben ze namelijk bakken vol gevonden voorwerpen en de kans is groot dat daar een paar kabeltjes tussen zit.

Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.