Vlucht vertraagd of geannuleerd? Claim compensatie!

Ontvang tot € 600,- per persoon voor uw vertraagde, geannuleerde en overboekte vlucht.

Vertraagde Turkish Airlines-vlucht: claim je compensatie!

Turkish Airlines is gevestigd op Ataturk Airport. Vanaf 2014 was Turkish Airlines de vierde grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld met 290 vliegbestemmingen. De luchtvaartmaatschappij startte in 1933 en ondanks de slechte reputatie in de jaren '80 en '90 voor slechte klantenservice, is het een van de meest gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen van de 21ste eeuw geworden.

Wanneer je met Turkish Airlines een vertraagde of geannuleerde vlucht hebt óf wanneer je geweigerd bent op een Turkish Airlines-vlucht, moet Turkish Airlines je compenseren voor de verloren tijd. Dit recht is vastgelegd in de Europese Verordening 261/2004. Slechts 15% van de reizigers in Europa is op de hoogte van hun passagiersrechten en om deze reden blijft er flink wat claimgeld bij de airline liggen. 

 

➜ Check je vlucht

 

Laat je claim behandelen door Vlucht-vertraagd.nl

We kunnen ons goed voorstellen dat je na je vakantie of je zakenreis geen zin of tijd hebt om je te verdiepen in je passagiersrechten en dit over wil laten aan een externe partij. Wij staan daarom klaar voor jou om je claim volledig uit handen te nemen. In onze 8 jaar ervaring hebben wij een database en relaties met luchtvaartmaatschappijen opgebouwd die het claimproces vermakkelijken. Wij hebben alleen enkele documenten van je nodig en we gaan voor je aan de slag. We werken op basis van no cure no pay. Dit houdt in dat we alleen een commissie van 25% vragen wanneer de claim wordt uitbetaald.

Wanneer heb je recht op compensatie bij vluchtvertraging?

Bij een vertraging van meer dan 3 uur

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor je vertraagde vlucht, moet je minstens met 3 uur vertraging op je eindbestemming aangekomen zijn. Was je vlucht geannuleerd, dan moet je met een vertraging van 2 uur met je vervangende vlucht op je eindbestemming zijn gearriveerd. 

Buitengewone omstandigheden

Er staan in de Europese Verordening, de wetgeving waar de passagiersrechten in zijn vastgelegd, een aantal redenen die onder buitengewone omstandigheid vallen waardoor de luchtvaartmaatschappij niet hoeft te vergoeden. Maar iedere airline zal altijd deze reden gebruiken om de claim af te wijzen, ook al is het niet een geval van buitengewone omstandigheid. Hier schiet Vlucht-vertraagd.nl te hulp.

Europese wetgeving

De compensatieregels gelden alleen wanneer je:

 • Vanaf een EU-luchthaven vertrekt of naar een EU-land terugvliegt
 • Vliegt met een EU-luchtvaartmaatschappij

Turkish Airlines is geen Europese luchtvaartmaatschappij, dus je hebt alleen recht op compensatie als je vanuit Europese lidstaat vliegt. Dus vertrok je met vertraging van Schiphol naar Antalya, dan kun je compensatie claimen, mits de vlucht niet vertraagd was vanwege een buitengewone omstandigheid. Heb je vertraging opgelopen op de terugweg (Antalya - Schiphol) dan heb je helaas geen recht op een vergoeding.

Hoeveel compensatie kan ik claimen voor m'n vertraagde vlucht?

De hoogte van de compensatie hangt samen met de duur van je vertraging en de bestemming waar je heen vliegt. Hoe verder je vlucht, hoe hoger de compensatie en deze kan oplopen tot €600,- per persoon! 


Vlucht vertraagd/geannuleerd met Turkish Airlines? Dit is wat je moet doen:

 • Bewaar een kopie van je boekingsbevestiging/e-ticket
 • Noteer je vluchtnummer en vluchtdatum
 • Probeer de reden van vertraging te achterhalen. Niet te weten gekomen? Geen probleem, wij valideren altijd je ingediende claim voordat we contact opnemen met Turkish Airlines
 • Gebruik deze claim calculator om te kijken of je in aanmerking komt voor compensatie die kan oplopen tot €600,- per persoon
 • Je kunt tot op 2 jaar na je vlucht een claim indienen voor je vertraagde vlucht

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij zien hier om jou te helpen. Je kunt ons bellen van maandag tot en vrijdag tussen 9:00 en 12:00 en van 14:00 tot 17:00 op +31 20 261 67 61 . Ook kan je ons een mailtje sturen met je al je vragen via info@vlucht-vertraagd.nl.


Trustpilot reviews van Vlucht-vertraagd.nl


 

+31 20 261 67 61
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00. Op 24, 25, 26 en 31 december zijn wij in verband met de feestdagen telefonisch niet bereikbaar.

Onze service

  2141 Ervaringen van klanten
 • Direct gratis uw vlucht checken
 • Vandaag ingediend, morgen hulp
 • 98% van de rechtszaken gewonnen
 • Goed beoordeeld: 9.4 uit 10
 • Geen administratiekosten
 • Alleen betalen bij succes
 • Online support

Laat mij weten of ik in aanmerking kom voor compensatie

Vlucht-vertraagd.nl in het nieuws


Financieel Dagblad
De Telegraaf
Kanniewaarzijn
Trouw
Algemeen Dagblad
Het Parool
BNR
Kassa
De Volkskrant
Hart van Nederland
Metro
NRC Next

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen van klanten

Prima geholpen door Team Vlucht-vertraagd , 1ste instatie werd het afgewezen door Transavia maar bij de 2de poging werd duidelijk dat wij in ons recht stonden en werd het volledige bedrag uitgekeerd .... ��

Had binnen 2,5 maand al confirmatie dat ik EUR 600 (minus 25% voor ‘Vlucht vertraagd) zou ontvangen. Dus top service!

Goed geregeld, duidelijke service is zeker zijn 25% waard!

professioneel en dus kundig

Onze ervaringen zijn exact gelijk aan dhr. Richard van Geelen....(citaat): "Wij hebben net de toezegging gekregen dat het compensatiebedrag zal worden overgemaakt. Ik ben heel erg tevreden over jullie werkwijze en vooral de updates die we krijgen via de mail zijn top. Ik had deze compensatie nooit zelf kunnen regelen als ik zie hoeveel werk jullie er mee hebben en de brieven die jullie gestuurd hebben. Daarom vind ik het ook niet meer dan redelijk dat 25% van de compensatie bij jullie blijft. Bij een. Volgende vertraging zal ik jullie zeker weer inschakelen."

Alleen maar lof! snellen en correcte afwerking van mijn claim!

Goed geautomatiseerd systeem en vriendelijke communicaties. Heeft al met al toch nog 4 maanden geduurd, maar dat lag 100% aan Austrian Air. Had er niet aan moeten denken dat zelf af te handelen! Kan ik me bezig houden met zaken die mij energie geven. Nathalie, Sanne, Anne, Jason, Stascha, Nikos en collega's: Bedankt voor jullie dienst!

Wij hebben net de toezeggingen gekregen dat het compensatie bedrag zal worden overgemaakt. Ik ben heel erg tevreden over jullie werkwijze en vooral de updates die we krijgen via de mail zijn top. Ik had deze compensatie nooit zelf kunnen regelen als ik zie hoeveel werk jullie er mee hebben en de brieven die jullie gestuurd hebben. Daarom vind ik het ook niet meer dan redelijk dat 25% van de compensatie bij jullie blijft. Bij een. Volgende vertraging zal ik jullie zeker weer inschakelen. Richard

in 2016 zelf heel druk geweest met de KLM voor compensatie. 6 keer afgewezen door de KLM. Dus in april 2016 vlucht-vertraagd ingeschakeld. Minnelijk werd het niets, dus op aanraden van vlucht-vertraagd gerechtelijke procedure ingegaan. Na 2 jaar dacht ik dat het niets meer zou worden, maar nu toch eindelijk gerechtigheid. Compensatie is toegewezen. Top gedaan.

Met hulp van vlucht-vertraagd vandaag de schadevergoeding gekregen voor mijn vertraagde vlucht (4 uur) op 2 maart jl. Super makkelijk en netjes geregeld!

Alleen maar lof! Onlangs compensatie voor 4 personen ontvangen voor een vertraagde vlucht met Ryanair van afgelopen herfstvakantie. Waar Ryanair geen gehoor geeft lukt het Vluchtvertraagd wel. Fee van 25% nemen wij dan voor lief, aangezien de compensatie meer dan redelijk is in ons geval!

Prima service. Van te voren wordt al bekend gemaakt dat je 25% van het terug te krijgen bedrag betaald als kosten.logisch toch ze doen het werk voor je. Geen uitkering geen kosten! Wij zijn zeer tevreden en het wachten is rijkelijk beloond! Vluchtvertraagd is wel degelijk een aanrader.

ik ben blij met de uitslag van vluchtvertraag want als ik het zelf had moeten doen had ik dit niet berijkt hartelijk dank hier voor

Zopas uitkering gekregen via vlucht vertraagd. Ben zeer tevreden over de service. Hoewel ik ook eerst een beetje wantrouwig was tegenover zo een internet site en ook niet echt kon geloven dat zo een hoge compensatie mogelijk was, ben ik zeer blij dat ik het nu toch gedaan heb. Als ik de commentaren hieronder nu lees maak ik toch even de bedenking dat je als klant het spel ook eerlijk moet spelen natuurlijk. Als je het dossier op een correcte manier in hun handen geeft , met zoveel mogelijk documenten ,moet je niet zelf nog gaan proberen om nog via een andere weg compensatie te krijgen. Dan krijg je natuurlijk een rekening , zij hebben er dan ook al tijd en werk in gestoken. Tenslotte, als je bij andere burgerzaken, alles in handen geeft van een advocaat, moet je ook niet meer op eigen houtje gaan handelen. Hun 25% vind ik dan ook redelijk.

Yeahhh! gelukt!! bedankt Vlucht vertraagd voor de goede service. jullie hebben er veel moeite voor moeten doen, maar toch is het gelukt.

I have just received compensation for a flight that was delayed in 2015! After writing numerous letters and emails to the airline I had all but given up hope of any compensation. Luckily a colleague told me about Vlucht-vertraagd and I contacted them. Today I finally received my compensation and I am very happy. Thank you T. Penalver

Onze vlucht had 10 uur vertraging . Via Vlucht-Vertraagd hebben wij schadevergoeding gekregen waar we zeer tevreden mee zijn . Voor ons is alles oke , een dikke pluim voor VV.

Juli 2017 mijn claim laten uitvoeren door Vlucht-Vertraagd. Nu bericht gekregen dat de claim is toegekend en ze uitbetalen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik op het invullen en toesturen van de gevraagde gegevens geen enkel omkijken heb gehad. Paar keer gecommuniceerd via support en altijd antwoord gekregen. Ik kan Vlucht- Vertraagd aan iedereen aanbevelen, ze doen wat ze beloven.

Heel tevreden over de snelle afhandeling. Alles is correct verlopen. Heel vriendelijk personeel met ......veel geduld.

Vandaag gehoord dat onze claim bij corendon uitgekeerd is. Super blij met het werk van Vlucht vertraagd!!


De beste service

Claim ook uw compensatie: gemakkelijk, snel en op maat gemaakt


Direct hulp

Over Vlucht-vertraagd.nl

563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
SERVICE: 
9.2 uit 10
SERVICE: 9.2 uit 10

De service van Vlucht-Vertraagd.nl


Controle rechtsgeldigheid

Accurate vluchtgegevens

Weergegevens check

Opstellen brieven

Hulp & ondersteuning

Meerdere passagiers

Ervaren juridisch team

Gerechtelijk traject

Geen succes, geen kosten

Claim nu ook compensatie, dien een claim bij ons in!


Controleer hier of u recht heeft