Vlucht vertraagd of geannuleerd? Claim compensatie!

Ontvang tot € 600,- per persoon voor uw vertraagde, geannuleerde en overboekte vlucht.

Vertraagde Ryanair-vlucht: claim je vergoeding

Ryanair is Europa's tweede grootste luchtvaartmaatschappij, die jaarlijks 130 miljoen passagiers vervoeren. De Ierse luchtvaartmaatschappij is in 1985 opgericht en heeft operationele bases op de luchthavens van Dublin en Londen Stansted.

In Europa is er een wetgeving actief die de rechten van de passagier worden beschermd. Slechts 15% van de Europese reizigers is op de hoogte van hun rechten en weten dus niet dat ze compensatie kunnen claimen wanneer hun vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is. Hierdoor blijft er veel claimgeld in de zakken van de luchtvaartmaatschappij en worden passagiers onterecht behandeld.

Waarom Vlucht-vertraagd.nl?
Om deze reden is in 2010 Vlucht-vertraagd.nl opgericht om de gedupeerde passagiers te helpen. Bij het claimen van compensatie voor een vertraagde vlucht kan heel wat juridisch poespas komen. En wij helpen graag reizigers door dit oerwoud van passagiersrechten om de compensatie te verkrijgen waar zij recht op hebben. Wij werken op basis van no cure no pay, dus we vragen alleen een commissie van 25% van het totale claimbedrag als de claim daadwerkelijk wordt uitbetaald.

 

➜ Check je vlucht


Het verkrijgen van compensatie bij vlucht vertraging met Ryanair

In onze 8 jaar ervaring in de luchtvaartindustrie en het claimen van compensatie bij luchtvaartmaatschappijen zijn we inmiddels bekend met de trucendoos van airlines en weten we hierop in te spelen om alsnog de compensatie te verkrijgen waar passagiers recht op hebben. Ook Ryanair heeft wat trucjes in haar mouw, om onder het uitkeren van compensatie uit te komen.

Buitengewone omstandigheden
Buitengewone omstandigheden geven geen recht op compensatie, omdat de luchtvaartmaatschappij niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de verloren tijd. Vaak schuilen airlines, en ook Ryanair, achter overmacht, omdat het voor passagiers lastig is dit te ontkrachten. Bij gebrek aan kennis laten de passagiers het bij de afwijzing, terwijl deze in veel gevallen onterecht is. Vlucht-vertraagd.nl kan hierbij helpen. Door onze database die we in de afgelopen 8 jaar hebben opgebouwd kunnen we de exacte omstandigheden van jouw vertraagde vlucht achterhalen en de luchtvaartmaatschappij aanvechten.

Cheques naar het verkeerde adres sturen
Wanneer Ryanair besluit uit te keren voor je vertraagde of geannuleerde vlucht doen zij dit vaak door middel van cheques. Het komt regelmatig voor dat wanneer Ryanair besluit om te compenseren dat ze de cheques bewust naar het verkeerde adres sturen zodat deze nooit aankomen bij de passagier en dus niet geïnd kunnen worden.

Niet in zee met claimbedrijven
Ryanair heeft in 2016 een voorwaarde in hun Algemene Voorwaarden toegevoegd waarin staat dat zij niet meer in zee gaan met claimbedrijven en alleen direct met de passagiers communiceren. Zij weigeren correspondentie met derde partijen. Iedere passagier heeft recht om hulp in te schakelen bij het verkrijgen van een compensatie als zij zelf niet weten wat ze moeten doen. Op basis hiervan neemt Vlucht-vertraagd.nl gewoon claims aan van Ryanair en we behalen nog steeds succes.

Op hoeveel compensatie heb ik recht bij een vertraging met mijn Ryanair-vlucht?

De hoogte van de compensatie waar je recht op hebt, is vastgelegd in de Europese Verordening en hangt samen met de bestemming van je vlucht. Het aantal kilometers van de vlucht zijn gekoppeld aan vaste bedragen:


Tot op 2 jaar terug je claim voor je vertraagde vlucht indienen

De termijn waarbinnen je een claim kan indienen verschilt per land. In Nederland kun je tot op 2 jaar na de vlucht nog je claim indienen voor je vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht. Zo ook bij een vertraagde Ryanair-vlucht. Twijfel je of je wel recht hebt op compensatie? Check dan gratis en vrijblijvend je vlucht via onze claim calculator Ontvang je een positief resultaat? Mooi! Dan kunnen we direct voor je aan de slag! Zo simpel is het.

 

 

Was je Ryanair-vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?

Dit is wat je moet doen:
1. Bewaar een kopie van je e-ticket/boekingsbevestiging
2. Noteer je vluchtnummer en vluchtdatum
3. Probeer de reden voor je vertraging vast te stellen. Als er bijvoorbeeld een conflict is uitgebroken op je bestemming, dan heb je geen recht op compensatie, maar we zullen altijd uw claim valideren voordat we contact opnemen met Ryanair
4. Gebruik deze claim calculator om te zien hoeveel vergoeding je krijgt
 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij zien hier om jou te helpen. Je kunt ons bellen van maandag tot en vrijdag tussen 9:00 en 12:00 en van 14:00 tot 17:00 op +31 20 261 67 61 . Ook kan je ons een mailtje sturen met je al je vragen via info@vlucht-vertraagd.nl.

 


Trustpilot reviews van Vlucht-vertraagd.nl


 

+31 20 261 67 61
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00. Op 24, 25, 26 en 31 december zijn wij in verband met de feestdagen telefonisch niet bereikbaar.

Onze service

  2141 Ervaringen van klanten
  • Direct gratis uw vlucht checken
  • Vandaag ingediend, morgen hulp
  • 98% van de rechtszaken gewonnen
  • Goed beoordeeld: 9.4 uit 10
  • Geen administratiekosten
  • Alleen betalen bij succes
  • Online support

Laat mij weten of ik in aanmerking kom voor compensatie

Vlucht-vertraagd.nl in het nieuws


Financieel Dagblad
De Telegraaf
Kanniewaarzijn
Trouw
Algemeen Dagblad
Het Parool
BNR
Kassa
De Volkskrant
Hart van Nederland
Metro
NRC Next

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen van klanten

Prima geholpen door Team Vlucht-vertraagd , 1ste instatie werd het afgewezen door Transavia maar bij de 2de poging werd duidelijk dat wij in ons recht stonden en werd het volledige bedrag uitgekeerd .... ��

Had binnen 2,5 maand al confirmatie dat ik EUR 600 (minus 25% voor ‘Vlucht vertraagd) zou ontvangen. Dus top service!

Goed geregeld, duidelijke service is zeker zijn 25% waard!

professioneel en dus kundig

Onze ervaringen zijn exact gelijk aan dhr. Richard van Geelen....(citaat): "Wij hebben net de toezegging gekregen dat het compensatiebedrag zal worden overgemaakt. Ik ben heel erg tevreden over jullie werkwijze en vooral de updates die we krijgen via de mail zijn top. Ik had deze compensatie nooit zelf kunnen regelen als ik zie hoeveel werk jullie er mee hebben en de brieven die jullie gestuurd hebben. Daarom vind ik het ook niet meer dan redelijk dat 25% van de compensatie bij jullie blijft. Bij een. Volgende vertraging zal ik jullie zeker weer inschakelen."

Alleen maar lof! snellen en correcte afwerking van mijn claim!

Goed geautomatiseerd systeem en vriendelijke communicaties. Heeft al met al toch nog 4 maanden geduurd, maar dat lag 100% aan Austrian Air. Had er niet aan moeten denken dat zelf af te handelen! Kan ik me bezig houden met zaken die mij energie geven. Nathalie, Sanne, Anne, Jason, Stascha, Nikos en collega's: Bedankt voor jullie dienst!

Wij hebben net de toezeggingen gekregen dat het compensatie bedrag zal worden overgemaakt. Ik ben heel erg tevreden over jullie werkwijze en vooral de updates die we krijgen via de mail zijn top. Ik had deze compensatie nooit zelf kunnen regelen als ik zie hoeveel werk jullie er mee hebben en de brieven die jullie gestuurd hebben. Daarom vind ik het ook niet meer dan redelijk dat 25% van de compensatie bij jullie blijft. Bij een. Volgende vertraging zal ik jullie zeker weer inschakelen. Richard

in 2016 zelf heel druk geweest met de KLM voor compensatie. 6 keer afgewezen door de KLM. Dus in april 2016 vlucht-vertraagd ingeschakeld. Minnelijk werd het niets, dus op aanraden van vlucht-vertraagd gerechtelijke procedure ingegaan. Na 2 jaar dacht ik dat het niets meer zou worden, maar nu toch eindelijk gerechtigheid. Compensatie is toegewezen. Top gedaan.

Met hulp van vlucht-vertraagd vandaag de schadevergoeding gekregen voor mijn vertraagde vlucht (4 uur) op 2 maart jl. Super makkelijk en netjes geregeld!

Alleen maar lof! Onlangs compensatie voor 4 personen ontvangen voor een vertraagde vlucht met Ryanair van afgelopen herfstvakantie. Waar Ryanair geen gehoor geeft lukt het Vluchtvertraagd wel. Fee van 25% nemen wij dan voor lief, aangezien de compensatie meer dan redelijk is in ons geval!

Prima service. Van te voren wordt al bekend gemaakt dat je 25% van het terug te krijgen bedrag betaald als kosten.logisch toch ze doen het werk voor je. Geen uitkering geen kosten! Wij zijn zeer tevreden en het wachten is rijkelijk beloond! Vluchtvertraagd is wel degelijk een aanrader.

ik ben blij met de uitslag van vluchtvertraag want als ik het zelf had moeten doen had ik dit niet berijkt hartelijk dank hier voor

Zopas uitkering gekregen via vlucht vertraagd. Ben zeer tevreden over de service. Hoewel ik ook eerst een beetje wantrouwig was tegenover zo een internet site en ook niet echt kon geloven dat zo een hoge compensatie mogelijk was, ben ik zeer blij dat ik het nu toch gedaan heb. Als ik de commentaren hieronder nu lees maak ik toch even de bedenking dat je als klant het spel ook eerlijk moet spelen natuurlijk. Als je het dossier op een correcte manier in hun handen geeft , met zoveel mogelijk documenten ,moet je niet zelf nog gaan proberen om nog via een andere weg compensatie te krijgen. Dan krijg je natuurlijk een rekening , zij hebben er dan ook al tijd en werk in gestoken. Tenslotte, als je bij andere burgerzaken, alles in handen geeft van een advocaat, moet je ook niet meer op eigen houtje gaan handelen. Hun 25% vind ik dan ook redelijk.

Yeahhh! gelukt!! bedankt Vlucht vertraagd voor de goede service. jullie hebben er veel moeite voor moeten doen, maar toch is het gelukt.

I have just received compensation for a flight that was delayed in 2015! After writing numerous letters and emails to the airline I had all but given up hope of any compensation. Luckily a colleague told me about Vlucht-vertraagd and I contacted them. Today I finally received my compensation and I am very happy. Thank you T. Penalver

Onze vlucht had 10 uur vertraging . Via Vlucht-Vertraagd hebben wij schadevergoeding gekregen waar we zeer tevreden mee zijn . Voor ons is alles oke , een dikke pluim voor VV.

Juli 2017 mijn claim laten uitvoeren door Vlucht-Vertraagd. Nu bericht gekregen dat de claim is toegekend en ze uitbetalen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik op het invullen en toesturen van de gevraagde gegevens geen enkel omkijken heb gehad. Paar keer gecommuniceerd via support en altijd antwoord gekregen. Ik kan Vlucht- Vertraagd aan iedereen aanbevelen, ze doen wat ze beloven.

Heel tevreden over de snelle afhandeling. Alles is correct verlopen. Heel vriendelijk personeel met ......veel geduld.

Vandaag gehoord dat onze claim bij corendon uitgekeerd is. Super blij met het werk van Vlucht vertraagd!!


De beste service

Claim ook uw compensatie: gemakkelijk, snel en op maat gemaakt


Direct hulp

Over Vlucht-vertraagd.nl

563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
SERVICE: 
9.2 uit 10
SERVICE: 9.2 uit 10

De service van Vlucht-Vertraagd.nl


Controle rechtsgeldigheid

Accurate vluchtgegevens

Weergegevens check

Opstellen brieven

Hulp & ondersteuning

Meerdere passagiers

Ervaren juridisch team

Gerechtelijk traject

Geen succes, geen kosten

Claim nu ook compensatie, dien een claim bij ons in!


Controleer hier of u recht heeft