Vlucht vertraagd of geannuleerd? Claim compensatie!

Ontvang tot € 600,- per persoon voor uw vertraagde, geannuleerde en overboekte vlucht.

Corendon Dutch Airlines: dit is wat je moet doen als je vlucht vertraagd of geannuleerd is

Corendon Dutch Airlines (IATA: CND) is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij en is een zusteronderneming van de Turkse airline Corendon Airlines. CND vliegt van Schiphol Airport, Maastricht Aachen Airport en Groningen Airport Eelde naar verschillende bestemmingen vooral rond de Middellandse Zee.

 

➜ Check direct je vlucht op compensatie!


Corendon Dutch Airlines: de voorwaarden om een schadevergoeding te ontvangen

De vliegroute: Corendon Dutch Airline is een Europese luchtvaartmaatschappij en heeft vertrekbasissen uit een Nederlandse luchthavens. Vertrek je met Corendon Dutch Airlines vanuit een non-Europese bestemming, dan kun je alsnog compensatie claimen.

Minimale vertragingtijd: om in aanmerking te kunnen komen voor compensatie moet je met minstens 3 uur vertraging aangekomen zijn op je eindbestemming.

Buitengewone omstandigheden: de Europese verordening bepaalt dat om aanspraak te maken op een vergoeding de vertraging, annulering of instapweigering niet het gevolg mag zijn geweest van buitengewone omstandigheden.

De termijn om compensatie te claimen: in Nederland kun je tot 2 jaar na je vlucht je compensatie claimen bij de luchtvaartmaatschappij.


Hoeveel compensatie kan ik claimen bij vluchtvertraging of annulering?

De hoogte van de vergoeding die je kunt ontvangen van Corendon Dutch Airlines staat los van het aantal uur dat je bent vertraagd en is afhankelijk van de bestemming van je vlucht. Hoe verder de bestemming, hoe hoger de compensatie. Je kunt namelijk tot €600,- per persoon claimen voor vluchten verder dan 3500 kilometer.

 • 250 euro compensatie voor vluchten met Corendon Dutch Airlines tot en met 1.500 kilometer
 • 400 euro compensatie voor vluchten met Corendon Dutch Airlines binnen de Europese Unie van meer dan 1.500 kilometer
 • 400 euro compensatie voor Corendon Dutch Airlines vluchten buiten de Europese Unie tussen de 1.500 en 3.500 kilometer
 • voor alle overige vluchten met Corendon Dutch Airlines heeft u recht op een compensatie van 600 euro

 

➜ Check hoeveel compensatie je kunt ontvangen

 

Terugvordering extra gemaakte kosten tijdens vluchtvertraging

Naast je recht op compensatie voor je vlucht vertraging of annulering heb je ook recht op verzorging in de vorm van eten, drinken of indien nodig een hotelovernachting en eventueel vervoer hier naartoe. Heb je deze kosten zelf moeten betalen, bewaar dan alle betaalbewijzen, want deze kosten moet Corendon Dutch Airlines terugvorderen. Het recht op verzorging staat los van het claimen van compensatie en zal ook je kans op het ontvangen van een vergoeding niet beïnvloeden.

 

Terugvordering van je Corendon Dutch Airlines vliegticket

Als je Corendon Dutch Airlines-vlucht wordt geannuleerd, dan moet de airline jou volgende de Europese Verordening 261/2004 jou het volgende bieden:

 • een terugbetaling van het origineel geboekte ticket (dus de ticketprijs van de geannuleerde vlucht)
   
 • of een vervangende vlucht naar de oorspronkelijke bestemming

 

Hoe dien ik een claim in voor mijn vertraagde/geannuleerde vlucht?

 

 1. Bewaar je reisdocumenten

  - Zoals de boekingsbevestiging, e-ticket en eventueel boarding passen van Corendon Dutch Airline

  - Betalingsbewijzen van extra gemaakte kosten

   
 2. Noteer vluchtinformatie van je vlucht met Corendon Dutch Airlines

  - Het vluchtnummer (begint met "CND")

  - Vluchtschema (tijdstip van vertrek en verwachte aankomst)

  - Aantal vertraagde uren (vanaf het moment dat je geland bent)

   
 3. Probeer de reden van vertraging of annulering te achterhalen

  - Vraag het personeel van Corendon Dutch Airlines

  - Check de weersomstandigheden

  - Check of andere vluchten vertraagd of geannuleerd zijn
   
 4. Check je Corendon Dutch Airlines-vlucht op de hoogte van je compensatie

  - Vul hieronder het vluchtnummer en de vluchtdatum van de vlucht in om te zien hoeveel compensatie je kunt ontvangen

   

   
 5. Corendon Dutch Airlines: claim je compensatie

  - Dien je claim in

  - Laat ons team van experts het werk uit handen nemen voor je!

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij zien hier om jou te helpen. Je kunt ons bellen van maandag tot en vrijdag tussen 9:00 en 12:00 en van 14:00 tot 17:00 op +31 20 261 67 61 . Ook kan je ons een mailtje sturen met je al je vragen via info@vlucht-vertraagd.nl.

 


Trustpilot reviews van Vlucht-vertraagd.nl

 

+31 20 261 67 61
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00. Op 24, 25, 26 en 31 december zijn wij in verband met de feestdagen telefonisch niet bereikbaar.

Onze service

  2082 Ervaringen van klanten
 • Direct gratis uw vlucht checken
 • Vandaag ingediend, morgen hulp
 • 98% van de rechtszaken gewonnen
 • Goed beoordeeld: 9.4 uit 10
 • Geen administratiekosten
 • Alleen betalen bij succes
 • Online support

Laat mij weten of ik in aanmerking kom voor compensatie

Vlucht-vertraagd.nl in het nieuws


Financieel Dagblad
De Telegraaf
Kanniewaarzijn
Trouw
Algemeen Dagblad
Het Parool
BNR
Kassa
De Volkskrant
Hart van Nederland
Metro
NRC Next

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen van klanten

in 2016 zelf heel druk geweest met de KLM voor compensatie. 6 keer afgewezen door de KLM. Dus in april 2016 vlucht-vertraagd ingeschakeld. Minnelijk werd het niets, dus op aanraden van vlucht-vertraagd gerechtelijke procedure ingegaan. Na 2 jaar dacht ik dat het niets meer zou worden, maar nu toch eindelijk gerechtigheid. Compensatie is toegewezen. Top gedaan.

Met hulp van vlucht-vertraagd vandaag de schadevergoeding gekregen voor mijn vertraagde vlucht (4 uur) op 2 maart jl. Super makkelijk en netjes geregeld!

Alleen maar lof! Onlangs compensatie voor 4 personen ontvangen voor een vertraagde vlucht met Ryanair van afgelopen herfstvakantie. Waar Ryanair geen gehoor geeft lukt het Vluchtvertraagd wel. Fee van 25% nemen wij dan voor lief, aangezien de compensatie meer dan redelijk is in ons geval!

Prima service. Van te voren wordt al bekend gemaakt dat je 25% van het terug te krijgen bedrag betaald als kosten.logisch toch ze doen het werk voor je. Geen uitkering geen kosten! Wij zijn zeer tevreden en het wachten is rijkelijk beloond! Vluchtvertraagd is wel degelijk een aanrader.

ik ben blij met de uitslag van vluchtvertraag want als ik het zelf had moeten doen had ik dit niet berijkt hartelijk dank hier voor

Zopas uitkering gekregen via vlucht vertraagd. Ben zeer tevreden over de service. Hoewel ik ook eerst een beetje wantrouwig was tegenover zo een internet site en ook niet echt kon geloven dat zo een hoge compensatie mogelijk was, ben ik zeer blij dat ik het nu toch gedaan heb. Als ik de commentaren hieronder nu lees maak ik toch even de bedenking dat je als klant het spel ook eerlijk moet spelen natuurlijk. Als je het dossier op een correcte manier in hun handen geeft , met zoveel mogelijk documenten ,moet je niet zelf nog gaan proberen om nog via een andere weg compensatie te krijgen. Dan krijg je natuurlijk een rekening , zij hebben er dan ook al tijd en werk in gestoken. Tenslotte, als je bij andere burgerzaken, alles in handen geeft van een advocaat, moet je ook niet meer op eigen houtje gaan handelen. Hun 25% vind ik dan ook redelijk.

Yeahhh! gelukt!! bedankt Vlucht vertraagd voor de goede service. jullie hebben er veel moeite voor moeten doen, maar toch is het gelukt.

I have just received compensation for a flight that was delayed in 2015! After writing numerous letters and emails to the airline I had all but given up hope of any compensation. Luckily a colleague told me about Vlucht-vertraagd and I contacted them. Today I finally received my compensation and I am very happy. Thank you T. Penalver

Onze vlucht had 10 uur vertraging . Via Vlucht-Vertraagd hebben wij schadevergoeding gekregen waar we zeer tevreden mee zijn . Voor ons is alles oke , een dikke pluim voor VV.

Juli 2017 mijn claim laten uitvoeren door Vlucht-Vertraagd. Nu bericht gekregen dat de claim is toegekend en ze uitbetalen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik op het invullen en toesturen van de gevraagde gegevens geen enkel omkijken heb gehad. Paar keer gecommuniceerd via support en altijd antwoord gekregen. Ik kan Vlucht- Vertraagd aan iedereen aanbevelen, ze doen wat ze beloven.

Heel tevreden over de snelle afhandeling. Alles is correct verlopen. Heel vriendelijk personeel met ......veel geduld.

Vandaag gehoord dat onze claim bij corendon uitgekeerd is. Super blij met het werk van Vlucht vertraagd!!

Uitstekend geholpen. Het werk is ons uit handen genomen. Op vragen is snel gereageerd. Compensatie uitbetaald gekregen inclusief vergoeding bijkomende kosten. Met plezier 25% van de compensatie afgestaan aan vlucht-vertraagd.

Super blij ben ik met de hulp van vlucht vertraagd. Mijn vlucht naar Ibiza was vertraagd en heb het bedrag van €500 gekregen en hen betaald voor het werk, 25 procent dat was de afspraak, dus ik raad het iedereen aan!

Vandaag onze compensatie gekregen .Hartelijke dank daarvoor. Wij werden langs de tijdlijn en ook via de berichten die we kregen goed op de hoogte gehouden over het verloop van onze claim Alles correct afgehandeld , Geen enkel probleem te melden,zeer professioneel afgehandeld.BEDANKT vlucht vertraagd

Afgelopen zomer met Corendon vertraging opgelopen. Hoewel Corendon bekend staat dat zij niet snel compenseren vanmorgen bericht gekregen dat vlucht vertraagd toch compensatie heeft weten te regelen. Ik zeg dikke duim

Dit werkt perfect!! Thanks!!

Ik find alles goed

Met name de directe communicatie vanuit "Vlucht-Vertraagd" is geweldig goed, waardoor ik steeds precies wist wat de stand van zaken was: snel en relevant. Inhoudelijk zeer professioneel en slagvaardig.

Toen we naar Schiphol reden, kregen we een SMS dat de vlucht was vertraagd. Volgens de taxichauffeur te weinig voor een schadevergoeding. Als we niet via Tix-nl en vlucht-Vertraagd-nl op de hoogte waren gebracht dat we konden claimen, hadden we de vergoeding misgelopen. Prima service dus.


De beste service

Claim ook uw compensatie: gemakkelijk, snel en op maat gemaakt


Direct hulp

Over Vlucht-vertraagd.nl

563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
SERVICE: 
9.3 uit 10
SERVICE: 9.3 uit 10

De service van Vlucht-Vertraagd.nl


Controle rechtsgeldigheid

Accurate vluchtgegevens

Weergegevens check

Opstellen brieven

Hulp & ondersteuning

Meerdere passagiers

Ervaren juridisch team

Gerechtelijk traject

Geen succes, geen kosten

Claim nu ook compensatie, dien een claim bij ons in!


Controleer hier of u recht heeft