THE ONES TO FOLLOW: Fokke van Fokkebok

Hij staat weer voor je klaar: een nieuw THE ONES TO FOLLOW-interview met dit keer Fokke van Fokkebok, een 33-jarige travel & lifestyle fotograaf en blogger. Samen met zijn vrouw maakt hij het mooiste beeldmateriaal waar je je direct geïnspireerd door raakt. Benieuwd naar zijn reisverhalen en favoriete bestemmingen? Lees gauw verder!

Je wint de loterij en je kunt nu een volle maand reizen, máár je kan maar naar een continent. Welke kies je?

1. Reis je naar Azië, Afrika, Europa, Noord-Amerika of Zuid-Amerika?

Azië.

 

Je mag iemand meenemen op je trip!

2. Reis je dan toch alleen, met je partner of met vrienden?

Met mijn partner en buddy.

 

Woohoo, klaar om te gaan! Maar je vlucht is 4 uur vertraagd (of geannuleerd!)

3.  Worst case scenario: wat is je top tip om jezelf te bezig te houden op de luchthaven als je vlucht vertraagd of geannuleerd is (Netflix download, Spotify reisplaylist, slapen, shoppen etc.)?

Ik fotografeer veel ook op luchthavens of ik ben bezig met het verwerken van de foto`s ook kijk ik veel op Instagram en doe wat research over de volgende bestemming.

Gelukkig was dit niet je ergste vlucht vertraging ooit, toch?

4. Mijn ergste vertraging (of annulering) ooit was (of ik heb nooit een vertraagde vlucht gehad!)

Mijn vlucht is nooit langer dan een 2 uur vertraagd, 1 keer een vertraging van een dag door eigen schuld omdat ik te laat de vlucht tijden checkte.

 

Het vliegtuig moet een noodlanding maken en je landt op een onbewoond eiland (ja, de cliché, I know). Wie zit met jou op dat onbewoonde eiland?

5. Ik wil vastzitten op een onbewoond eiland met..

Mijn vrouw die kan zo lekker koken :)

 

Oké, eindelijk aangekomen (niet op dat onbewoonde eiland, natuurlijk!) Wat is jouw favoriete reisbestemming? Eigenlijk is er geen favoriete reis bestemming de wereld is zo groot en zo mooi dat ik elke land mooi vind om te verkennen en rond te reizen

6. Backpacken of een luxueus hotel?

Ik doe allebei en wissel dit af.

Terugkijkend op alle toffe reizen die je hebt gemaakt, is er eentje het meest memorabel?

7. Mijn favoriete trip ooit was… 

De Griekse eilanden zijn echt geweldig maar rondreizen in Azië is ook zo mooi.

 

Laten we bloggen over dit avontuur en andere toffe reiservaringen.
8. Mijn blog in een zin gaat over…

Travel on a budget

Meer van Fokke zien? Check dan zijn sfeervolle Instagram of neem een kijkje op zijn Engelstalige blog. Het mooie van zijn blog is, is dat je zijn prachtige fotografie kan aanschaffen!

 

 

Minder mazzel gehad als Fokke en meer dan drie uur vertraagd geweest met je vlucht? Check dan even of jouw vertraagde of geannuleerde vlucht recht geeft op een vergoeding. Deze kan oplopen tot €600,- per persoon, een lekker zakcentje voor een nieuwe reis. Je kunt tot 2 jaar na je vlucht nog een claim indienen, dus misschien ben je rijker dan je denkt!

➜ Check je vlucht


Benieuwd naar andere reisinfluencers waarvan wij vinden dat je ze móét volgen? Check onze andere interview van onze THE ONES TO FOLLOW-reeks.