Nieuw: claim nu je ticketkosten terug bij annulering van de vlucht vanwege het coronavirus. Klik hier

Passagiers ontdekken meeliftende python op vleugel tijdens vlucht

Cairns -- Een python van drie meter lang die meereist op de vleugel van een vliegtuig – dat ontdekten passagiers op een Quantas-vlucht afgelopen donderdag. De slang zat vast aan een vleugelklep en werd pas na het opstijgen ontdekt. Bij aankomst op bestemming bleek dat de slang de vlucht niet had overleefd.Wil je filmpje zien ga dan naar python klem op vleugel Quantas-vliegtuig.

De slang werd pas ontdekt na het opstijgen van het vliegtuig De slang zat vast bij de vleugelklep op de vleugel van een vliegtuig van Quantas. Men denkt dat de slang zich aanvankelijk schuilhield in de 'training edge flap assembly': een ruimte in de vleugel. Door de vibraties tijdens de vlucht zou de slang naar buiten zijn gekomen en vast zijn komen zitten.Passagiers op de vlucht ontdekten de slang en maakten foto's en video's. Volgens de passagiers zou de slang ondanks de lage temperatuur bijna de gehele vlucht in leven zijn gebleven. Bij aankomst op het vliegveld was de python echter wel overleden. De vlucht vloog van Cairns naar Port Moresby in Australië.

Check mijn vlucht